Kaluna – Servicii de peisagistica si atitudine urbana

De ce Kaluna ?

0
Ani de experienta
0
Proiecte implementate
0
Ha de spatii verzi amenajate
0
lacuri si cascade

Sub deviza “servicii de peisagistica si atitudine urbana“, Kaluna ofera servicii profesionale de proiectare, amenajare si intretinere spatii verzi, Kaluna este comerciant autorizat tehnica de apa OASE, borduri de gazon (import Canada) si fertilizanti (Everris) Scotts. Din anul 2015 reprezentam in Romania produsele firmelor Arca Spa Italia (ghivece de flori) si Freund Gmbh Germania (muschi natural, decor pentru pereti verzi de interior).
Activitatea de arhitectura peisagera a demarat in anul 2008; pana in prezent, au fost finalizate si livrate catre beneficiar peste 180 de proiecte. Proiecte importante in ultimii ani: proiecte in Germania, Austria, Slovacia, Ungaria, proiect peisagistic pentru obiectivele Dealul Ciuperca, piata Rogerius, Aquapark Nymphaea Oradea, sens giratoriu Decebal, Era Shopping Park, Oradea Shopping City, Tiriac Auto, Comau Romania, Emerson Romania, Vernicolor Romania, Smartware, etc.
Beneficiind de sustinerea producatorului de tehnica de apa, OASE, lider mondial in domeniu, al carui distribuitor oficial suntem, am executat sute de iazuri si cursuri de apa.
Gratie cresterii standardului clientilor nostri in a intelege importanta intretinerii unei gradini dupa amenajare si datorita eforturilor depuse de Kaluna (tehnice si profesionale), in 2015 am ajuns sa oferim servicii de intretinere pentru mai mult de 13 ha de gradina si gazon, in Oradea, Satu-Mare, Cluj, Bucuresti, Arad si Timis. Investim continuu in utilaje si programe de proiectare.

Implicarea totala in proiectele asumate este sustinuta de o pregatire profesionala de calitate – 5 colegi sunt ingineri (in domeniul peisagistic sau horticol); anual, colegii responsabili cu implementarea proiectelor participa la cursuri de pregatire profesionala (irigatie, tehnica de apa, gazon, etc.). Participam la targuri internationale de profil pentru a identifica ultimele tendinte in amenajarea si intretinerea spatiilor verzi. In calitate de colaboratori permanenti, ne puteti gasi articolele in reviste precum Casa Mea, Planul Casei mele, etc., reviste de specialitate in domeniu.

Continutul acestui site a fost gandit si redactat ca un angajament fata de CLIENT, un angajament in care punem la dispozitia acelora ce respecta aceasta profesie intreaga noastra creativitate si energie. Suntem nu doar creativi ci si capabili sa implementam un proiect peisagistic, in toate etapele sale; nu vom oferi niciodata idei fara a oferi si suport tehnic pentru aplicarea acestora. Dincolo de creativitate, putere de implementare si pregatire profesionala, ne implicam in fiecare proiect cu toata onestitatea, oferind preturi corecte, corelate atat cu piata preturilor in domeniu cat si cu complexitatea si originalitatea serviciilor oferite. Si, cum onestitatea este un principiu de baza al afacerii noastre, in acest site veti regasi doar imagini care apartin KALUNA (proiecte si lucrari Kaluna).

Contacteaza-ne acum !

SC Kaluna SRL - birou de proiectare peisagistica

Servicii profesionale de proiectare si amenajare spatii verzi, cascade, iazuri, cursuri de apa, refacere gazon, intretinere spatii verzi.
Contacteaza-ne acum !
Testimoniale

 

 

 

 

 

 

In urma unei colaborari de 7 ani, apreciem implicarea firmei Kaluna SRL in realizarea si mentinerea spatiului verde atat din interiorul Centrului Comercial, cat si din parcarea Era Shopping Park Oradea.Calitatea serviciilor oferite, competitivitatea preturilor, experienta bogata si diversificata, precum si seriozitatea in indeplinirea obligatiilor asumate, califica Kaluna SRL ca fiind un partener de incredere in activitatea de peisagistica si atitudine urbana. Acest parteneriat a adus un plus de valoare activitatii noastre.
Recomandam firma Kaluna SRL deoarece este o companie de incredere si serioasa, cu personal specializat si dotat cu utilaje si echipamente profesionale de top.
Era Shopping Park Oradea
Pentru a alege sa te orientezi asupra unui prestator, furnizor de servicii, este bine sa ai cel putin 3 (trei) oferte.
In urma analizei celor 3 oferte castigatoare a fost declarata firma Kaluna Srl Oradea.
Pretul oferit (mic pentru toate serviciile oferite) este mai mult decat multumitor. Calitatea serviciilor excelenta.
Felicit profesionalismul firmei Kaluna Srl. Recomand cu toata increderea.
Amalia Turcanu, Selgros Timisoara
In urma unui concurs de oferte pt.amenajare spatii verzi in locatia Tiriac Auto Oradea, oferta castigatoare(cel mai mic pret oferit) a fost cea a firmei Kaluna SRL. Aceasta ne-a oferit proiectare,executie si intretinere lunara a spatiilor verzi. Suntem foarte mutumiti de calitatea lucrarii si de toata colaborarea in ansamblu, neavind absolut nimic de reprosat. Va felicit inca odata pentru profesionalismul de care ati dat dovada. Sorin Bochis, Director Executiv Tiriac Auto Oradea
Sorin Bochis, Tiriac Auto Oradea
Suntem de-a dreptul incantati de colaborarea avuta cu cei de la Kaluna, inceputa acum mai bine de trei ani, cand desi site-ul era inca in constructie, la recomandarea unui colaborator i-am contactat cu rugamintea de a ne furniza cu titlu de imprumut cateva plante in ghiveci pentru o vizita importanta planificata la site. Au raspuns prompt solicitarii, au livrat si aranjat plantele la locatie, fara nici un cost…a fost un ajutor important pentru noi, atunci cand astepti oaspeti importanti si ai multe de pregatit orice mana intinsa, contribuie la succesul final.
Ulterior am inceput colaborarea cu Kaluna pentru noul site Emerson de la Oradea, fiind remarcata in principal amenajarea din partea de fatada a cladirii, pe care multi vizitatori straini si nu numai au apreciat-o ca fiind o compozitie care aduce multa plus valoare intregului campus.
In cadrul unui poiect pentru responsabilitate sociala dedicata orasului am decis sa colaboram tot cu ei pentru amenajarea sensului giratoriu Dacia-Decebal, un punct de vizibilitate major in orasul nostrum, atat pentru cei care intra in tara cat si pentru cei care ies. Tin sa precizez ca si aici am pus in practica ideile lor innovative: jardinière 3D, copacii cubici de-a lungul liniei de tramvai, astfel incat intreg concepul s-a conturat in jurul formelor geometrice.
Ceea ce am mai constatat este ca au aceeasi echipa de angajati, acest fapt spune multe despre o companie, pe langa acest aspect avantajul este ca personalul implicat in intretinerea spatiilor verzi cunosc deja istoricul obiectivului si cerintele clientului.
La cat mai multe proiecte interesante in viitor!
EMERSON
“Kaluna ne-a ajutat sa transformam un santier de 130 de hectare intr-un spatiu verde si primitor. Ne-au prezentat intotdeauna solutiile cele mai eficiente si in concordanta cu specificul sitului. Profesionistii de la Kaluna si-au facut cu pasiune si supra de masura munca, fiind partenerul care a preluat asupra sa grija uriasului spatiu verde pe care-l administram.”
ADLO (former Eurobusiness Parc Oradea)
Danke Kaluna, arbeit und pünklichkeit perfekt, sowie pflanzen und organiesieren der gartenanlage süper danke nochmals. Frau Tintürk hermersberg – germany
Frau Tinturk (Hermersberg - Germany)
Am o colaborare excelenta cu Kaluna si ii recomand cu caldura. Atat comanda initiala, cat si ulterior comenzile date cand a trebuit sa inlocuiesc consumabile, au decurs normal si fara batai de cap. Am fost sfatuit si ajutat de fiecare data cu promptitudine. Calin Goia
Calin Goia, Voltaj
In cei doi ani de colaborare cu echipa Kaluna am avut mereu de-a face cu oameni prompti, foarte atenti la nevoile si profilul clientului, discreti si foarte seriosi.
Multumim pentru peisaj!
Mihaela Radu, HR Manager, Smartware Romania

O parte din clientii Kaluna