Tel: 0735 566 058 | CONTACT
Program de lucru: Luni - Vineri orele 10 - 17, Sambata: orele 10 - 13

0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Informatii despre livrarea produselor

Livrarea, un serviciu esențial

Livrarea produselor este la fel de importantă ca și procesul de cumpărare. Din acest motiv am ales să lucrăm cu o companie de curierat renumita, totul pentru satisfactia clientilor nostri . Prețurile de livrare  sunt afișate la vedere și nu există costuri ascunse. Pretul de livrare va fi afisat la finalizarea comenzii in mometul in care se introduc judetul si localitatea exacta. Comanda este valabila doar dupa confirmarea telefonica cu dumneavoastra. Livrarea produselor aflate pe stoc se face în 24 - 48 de ore dupa confirmarea telefonica comenzii în cazul depunerii ei până la ora 14:30. In cazul in care produsul nu se afla in stoc se va comunica termenul de livrare estimat. Livrarea se face doar pe teritoriul României.

Livrarea prin curier rapid

Comenzile depuse pana in ora 14:30 si confirmate telefonic sau prin SMS se vor livra a doua zi. In functie de localitatea de destinatie livrarile incep de la ora 8 dimineata. Dupa efectuarea expeditiei noi vom trimite pe email fiecarui client un numar AWB prin care puteti urmarii traseul coletului. Curierul trimite un SMS destinatarului cu planificarea livrarii. Este important sa raspundeti la telefon pentru intra in posesia coletului in timp util. 

Comenzile de sambata si duminica

Comenzile plasate sambata si duminica, precum si in zilele declarate sarbatori legale, vor fi procesate si predate curierului pana la sfarsitul primei zile lucratoare ce urmeaza celei nelucratoare.